tirsdag den 7. september 2010

Lidt nyt fra hvalpekassen.

Her til morgen har den første hvalp passeret 600 g., og de andre følger godt efter. Lille pige er ikke blevet vejet endnu, for hun havde fået tiltusket sig en af de gode bagerste patter, og ville ikke forstyrres, men hun følger godt med.

Der er efterhånden kommet mere ro over Sepai, men hun forlader stadig ikke hvalpene i andet end den tid det tager at løbe ud og besørge.

Når hundehvalpe dier, så hægter de sig på en "pat" og ligger og sutter, samtidig med at de ligger og masserer moderen med deres forpoter. Når mælken så løber ned, lyder der grådige synkelyde. Man har fornemmelsen af at der løber mælk i stride strømme, lige ned i halsen på dem. Samtidig ligger de og vipper fornøjet med de små haler. Det er en skøn lyd og en af dem jeg nyder aller mest når der er hvalpe.

Ejerne af Ivo har skrevet og fortalt at de kommer på besøg den første weekend i oktober. Jeg tænker at vi laver åbent hus for ALLE vores hvalpekøbere til dette H-kuld. Så kan i møde hinanden, Ivo's ejere og ikke mindst den dejlige hvalpefader.

Reserver derfor d. 2 og 3 oktober. Jeg ved ikke hvilken af dagene det bliver endnu.

Der kommer nye billeder ind på bloggen senere i dag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar